29 juni 2021

HIKVISION integratie met PAXTON

Paxton, de marktleider van elektronische toegangscontrolesystemen in de Benelux, introduceert een integratie tussen het Net2 toegangcontrolesysteem en de grootste leverancier van videosurveillanceproducten ter wereld: Hikvision.

Door de integratie is een gebruiksvriendelijke interface onstaan die het bekijken van toegangscontrole events in combinatie met opgeslagen videobeelden vereenvoudigt. 

Een Hikvision camera kan eenvoudig worden gekoppeld aan een individuele deur, waardoor gebruikers videobeelden kunnen bekijken die verband houden met een gebeurtenis.
Hierdoor kunnen zij zowel rechtstreeks als achteraf beslissingen nemen naar aanleiding van bijvoorbeeld alarmmeldingen.
Het camera beeld is zowel actief bij Entry, exit drukknoppen en keypad gebeurtenissen.
Door de naadloze integratie kunnen gebruikers de Netwerk Video Recorder (NVR) en de Digitale Video Recorders (DVR) van Hikvision eenvoudig integreren met het Net2 toegangscontrolesysteem.
De integratie wordt ondersteund bij de Hikvision driver – HikvisionMiniDriverSetup.msi. en bij de Paxton Net2 Pro of Lite versie 5.03.2818.3674 of hoger.
Voor de Paxton producten heeft u geen licentie nodig.

Integreer een Hikvison DVR of NVR en assosieer een camera met een deur in de Net2 software.
Deze manier van integratie stelt gebruikers in staat om bij een toegangscontrole gebeurtenis, dat kan zijn toegang verleend of toegang geweigerd, de camerabeelden van de gebeurtenis direct terug te kijken.
Achter elke toegangscontrole gebeurtenis in de Net2 software staat een camera icoontje waar men op kan klikken, waarna de Hikvison viewer automatisch zal worden geopend met het bijbehorende beeld.

Er zal 20 seconden aan videobeeld worden opgehaald uit de Hikvision NVR en DVR (10 seconden voor- en 10 seconden na het event) en worden afgespeeld.

De begeleidende handleiding werkt zeer eenvoudig en is duidelijk en accuraat. Deze nieuwe mogelijkheid binnen Net2 zal u zeker aanspreken!

De handleiding kan u hier downloaden.
De installatiefile kan u hier downloaden.

De integratie is geschreven door Hikvision en is gratis.
Mochten er vragen zijn met betrekking tot de werking van het systeem, dan kunt u steeds contact opnemen met ditec op info@ditec.be of 014 42 07 21.

Webshop powered by Marcando