Over ons

Ditec werd in 1993 opgericht door de familie Dierckx als kleine lokale groothandel in beveiligingsproducten voor de professionele installateur. Van in het begin gevestigd in Turnhout omvat ons werkgebied de provincies Antwerpen, Limburg en de noordkant van de provincie Vlaams-Brabant. Dit laat ons toe om kort op de bal te spelen en in een eigen leveringsdienst te voorzien.

Betrouwbare partner

Sindsdien is Ditec uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de securitysector. Momenteel wordt de zaak geleid door Hilde Vriens en Jan Geerts. De andere medewerkers zijn Isabelle Smolders, Thomas Dijckmans , en Geert Dierckx. Een betrouwbaar en dynamisch team van professionals dat u op een proactieve manier bijstaat in al uw beveiligingsprojecten.

Betaalbare kwaliteit

Ons uitgangspunt is het leveren van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen aan de professionele installateur of beveiligingsbedrijf. Een optimale prijs-kwaliteitverhouding aangevuld met een sterke technische en commerciële ondersteuning en levering uit eigen magazijn of via de webshop zorgen ervoor dat Ditec voor u als installateur een loyale partner kan zijn.

Persoonlijke aanpak

Wij streven ernaar om aan iedere klant een passend productaanbod en servicepakket te presenteren. Ons motto is niet voor niets: “Klein in prijs, groot in service”. Omdat we de producten in ons assortiment uitgebreid testen kunnen we u altijd van het juiste advies voorzien. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Maximale ondersteuning

Ditec onderscheidt zich van de concurrentie door zijn jarenlange ervaring en technische kennis, en door zijn persoonlijk contact met de installateurs. Eventuele problemen lossen wij zo snel mogelijk op met zo weinig mogelijk hinder voor de installateur en de eindklant. Onze technici kunnen indien gewenst vanop afstand ondersteuning bieden bij het configureren van onze beveiligingsproducten.

Trainingen en demonstraties

Ditec organiseert regelmatig trainingen in de speciaal ingerichte opleidingsruimte. Omdat we willen dat installateurs zo goed mogelijk met onze producten om kunnen gaan en de service en professionaliteit kunnen bieden die het verschil maken. Als installateur kunt u demoproducten in bruikleen krijgen om er demonstratie mee te doen bij de eigen klant.

Wat kan Ditec voor u betekenen?

  • Kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen
  • Betrouwbaarheid: een langdurige klantenrelatie is altijd het uitgangspunt
  • Snelle, persoonlijke en technische ondersteuning bij al uw projecten. Van A tot Z
  • Uitgebreid dienstenpakket, waaronder gratis trainingen en demo’s
  • Eigen leveringsdienst
  • One-stop-shoppingconcept: al uw beveiligingsbenodigdheden bij één leverancier!

Nood aan een betrouwbare leverancier in beveiligingsproducten? Kies dan resoluut voor Ditec! Altijd welkom voor een koffie en een babbel over nieuwe producten, of om een securityprobleem of –project te bespreken

Webshop powered by Marcando